Skip to content

Lucrări de disertație în anul universitar 2015-2016

În anul universitar 2015-2016 la programul de studii universitare de master Controlul și expertiza alimentelor au fost susținute 21 lucrări de disertație. Lista de lucrări este în tabelul de mai jos.

Nr. crt. Student Denumire temă Profesor îndrumător
1 BANU I. SORIN – GEORGE Cercetări asupra obținerii și calității hidromelului de zmeură Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
2 CIRIPOIU V. AIDA – ELENA Cercetări privind obținerea și caracterizarea unui produs lactat acid delactozat probiotic Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
3 CIULEI F. RODICA – BIANCA Studii și cercetaări privind valorificarea superioară a cartofilor în scopuri alimentare Conf.univ.dr.ing. Danilevici Constantin
4 COSTACHE V. ALINA – GEORGIANA Cercetări privind uscarea (deshidratarea) prunelor Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina
5 DINCĂ E. ANCUŢA – MIHAELA Cercetări privind utilizarea cepei la panificarea făinurilor puternice Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru
6 DRĂGAN V. ILEANA – CORINA Studiul privind posibilitățile de falsificare a ciocolatei Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
7 FRÎNCU M. BOGDAN – IONUŢ Cercetări privind utilizarea usturoiului sau a derivatelor sale la panificarea făinurilor puternice Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru
8 GHEORGHE S. N. CRISTINA – GABRIELA Activități de mass-media în sprijinul informării consumatorilor asupra siguranței alimentelor din rețeaua comercială Prof.univ.dr. Nicolescu Carmen Leane
9 IANCULESCU F. C. NICOLETA – MARIANA Cercetări privind obținerea și caracterizarea unui sortiment de brânză proaspătă desert Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
10 IRIMIA M. ANDREEA – ELENA Cercetări privind obținerea și aprecierea calității sucurilor naturale de fructe Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
11 IRIMIA M. LARISA – ŞTEFANIA Cercetări privind obținerea unor sortimente de înghețată hipocalorică Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
12 MARINESCU V. VALERIA Cercetări asupra acțiunii enzimelor vegetale asupra proteinelor din carne Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
13 MICU T. GEORGIANA – MĂDĂLINA Studiu privind informarea și educarea consumatorilor referitor la utilizarea etichetei unui produs alimentar în vederea asigurării calității vieții Prof.univ.dr. Nicolescu Carmen Leane
14 MIHAI G. ANDREEA Importanța alimentației la copii Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
15 STAN N. ANDREEA – NICOLETA Studiul influenței suplimentării aluaturilor cu făină de soia asupra calității pâinii de grâu Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru
16 STANCIU M. SIMONA – GEORGIANA Studiul efectului temperaturii de păstrare asupra puterii fermentative a drojdiei de panificație Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru,
Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
17 STIKA F. M. BEATRICE – MARIA Studiu privind folosirea agenților de îngroșare la obținerea maionezelor cu conținut redus de grăsime Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
18 TACHE G. I. ALINA – NICOLETA Studiul privind evaluarea calității mierii existente în rețeaua comercială Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
19 TĂTARU G. ANA – MARIA – MIHAELA Studiu privind influența proprietăților fizico-chimice asupra onctuozității ciocolatei Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
20 TUDOR I. ŞTEFANIA SILVIA Cercetări asupra fermentației alcoolice a sucului de fructe de cactus și cătină Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
21 TUDOR N. ALEXANDRA – MIHAELA Nectarurile de fructe în alimentația umană între beneficii și riscuri Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia