Skip to content

Proiecte de diplomă în anul universitar 2016-2017

În anul universitar 2016-2017 la programul de studii universitare de licență Tehnologia prelucrării produselor agricole au fost susținute 32 proiecte de diplomă. Lista de lucrări este în tabelul de mai jos.

Nr. crt. Student Denumire temă Profesor îndrumător
1 AMBRINOS V. MĂDĂLINA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a unui sortiment de lapte cu cacao Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
2 ANDON V. ILIE Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a produsului ” Pâine glucidică “ Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru
3 ARON F. MARIANA – CORNELIA Proiectarea procesului de fabricație a produsului de panificație “Pâine din făină integrală, făină de soia enzimatic activă și germeni de grâu ” prin metoda trifazică de preparare a aluatului Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru
4 BĂNICĂ V. IULIANA – MIHAELA Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a produsului Vinurile albe Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
5 CERCEL I. CONSTANTIN – STAN Să se proiecteze procesul tehnologic de obținere a “Dulceții de pepene galben și smochine “ Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina
6 CIOBĂNESCU D. ALINA – GABRIELA Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a sortimentului de Salam Peperoni Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
7 CIOCAN V. RAMONA – ELENA Să se proiecteze o secție de fabricare a sortimentului ” Baclava ” cu o capacitate de 100 Kg în 8 ore Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
8 COMAN G. GABRIELA Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a sortimentului Jeleul de zmeură Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina
9 DEDU N. FLORENTINA – ANDREEA Proiectarea unei secții de fabricare a sortimentului “Halviță “ Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
10 DRAGOMIR I. CONSTANTIN – DANIEL Proiectarea procesului de fabricație a produsului de panificație “Pâine cu măsline ” prin metoda monofazică de preparare a aluatului , capacitate 500 Kg/zi Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru
11 ENACHE M. RUXANDRA – ANDREEA Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a sortimentului Iaurt cu Căpșuni Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
12 GABĂRĂ D. MARIA CĂTĂLINA Proiectarea procesului de fabricație a sortimentului Ulei rafinat din semințe de tomate Ş.l.dr.ing. Avram Daniela,
Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
13 GĂLIE I. GABRIEL Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a sortimentului Conopidă în oțet Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
14 GHIŢESCU G. C. ANA – MARIA – GABRIELA Proiectarea unei secții de obținere a pâinii cu făină integrală din grâu Spelta și nuci Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru
15 GUŢĂ N. ION – DANIEL Să se proiecteze procesul tehnologic de obținere a produsului “Zacuscă de ghebe “ Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina
16 IANCU P. RĂZVAN – EMILIAN Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei tip Bran Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
17 IANCULESCU F. C. ELENA – RAMONA Să se proiecteze o secție de fabricare a sortimentului “Halva” cu o capacitate de 100 Kg/ 8 ore Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
18 IARCA P. CRISTINA – ELENA Proiectarea procesului de fabricare a produsului de panificație “Pâine cu brânză cheddar și mărar” prin metoda monofazică de preparare a aluatului Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru
19 ILINA G. LARISA – ELENA Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a sortimentului Parizer de vită Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
20 MANOLESCU I. FLORINA – ALEXANDRA Proiectarea unei secții de fabricare a sortimentului “Pudră de cacao “ Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
21 MANOLI N. NICOLAE Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a sortimentului Bere Blondă Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
22 MĂRCULESCU F. FLORIN – EDUARD Să se proiecteze o secție de obținere a produsului ” Zacuscă de fasole “ Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina
23 NEAGU G. IONELA – NATALIA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei Cedar Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
24 OPRESCU I. F. PETRE – ALEXANDRU Să se proiecteze o secție de fabricare a compotului de mango cu o capacitate de 3000 Kg în 8 ore Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
25 PETRESCU I. C. CRISTIAN – VLĂDUŢ Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei tip Montana Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
26 SIMION G. S. ELENA – CĂTĂLINA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a Brânzei Șvaițer Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
27 STOICA I. DENISA – CRISTINA Proiectarea procesului de fabricație a sortimentului Dulceață de morcovi cu citrice Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia,
Ş.l.dr.ing. Avram Daniela
28 ŞERBAN I. EUGEN – ADRIAN Proiectarea procesului de fabicație a sortimentului Legume asortate în oțet Ş.l.dr.ing. Avram Daniela
29 ŞERBAN R. IONUŢ – EUGEN Proiectarea unei secții de obținere a marmeladei de caise Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina
30 UNGUREANU N. MARIA – LOREDANA Proiectarea procesului de fabricație a sortimentului Piure de castane cu gutui Ş.l.dr.ing. Avram Daniela,
Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
31 VASILACHE A. GABRIEL Proiectarea unei secții de obținere a conservelor de legume sterilizate, sortimentul “Zacuscă picantă cu ciuperci” Ş.l.dr.ing. Avram Daniela,
Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
32 VOICU C. MIHAELA Proiectarea unei secții de fabricare a sortimentului “Bomboane tip caramelaj” Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela