În anul universitar 2016-2017 la programul de studii universitare de licență Tehnologia prelucrării produselor agricole au fost susținute 32 proiecte de diplomă. Lista de lucrări este în tabelul de mai jos.
Nr. crt. | Student | Denumire temă | Profesor îndrumător |
1 | AMBRINOS V. MĂDĂLINA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a unui sortiment de lapte cu cacao | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
2 | ANDON V. ILIE | Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a produsului ” Pâine glucidică “ | Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru |
3 | ARON F. MARIANA – CORNELIA | Proiectarea procesului de fabricație a produsului de panificație “Pâine din făină integrală, făină de soia enzimatic activă și germeni de grâu ” prin metoda trifazică de preparare a aluatului | Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru |
4 | BĂNICĂ V. IULIANA – MIHAELA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a produsului Vinurile albe | Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana |
5 | CERCEL I. CONSTANTIN – STAN | Să se proiecteze procesul tehnologic de obținere a “Dulceții de pepene galben și smochine “ | Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina |
6 | CIOBĂNESCU D. ALINA – GABRIELA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a sortimentului de Salam Peperoni | Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana |
7 | CIOCAN V. RAMONA – ELENA | Să se proiecteze o secție de fabricare a sortimentului ” Baclava ” cu o capacitate de 100 Kg în 8 ore | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |
8 | COMAN G. GABRIELA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a sortimentului Jeleul de zmeură | Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina |
9 | DEDU N. FLORENTINA – ANDREEA | Proiectarea unei secții de fabricare a sortimentului “Halviță “ | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |
10 | DRAGOMIR I. CONSTANTIN – DANIEL | Proiectarea procesului de fabricație a produsului de panificație “Pâine cu măsline ” prin metoda monofazică de preparare a aluatului , capacitate 500 Kg/zi | Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru |
11 | ENACHE M. RUXANDRA – ANDREEA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a sortimentului Iaurt cu Căpșuni | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia |
12 | GABĂRĂ D. MARIA CĂTĂLINA | Proiectarea procesului de fabricație a sortimentului Ulei rafinat din semințe de tomate | Ş.l.dr.ing. Avram Daniela, Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia |
13 | GĂLIE I. GABRIEL | Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a sortimentului Conopidă în oțet | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia |
14 | GHIŢESCU G. C. ANA – MARIA – GABRIELA | Proiectarea unei secții de obținere a pâinii cu făină integrală din grâu Spelta și nuci | Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru |
15 | GUŢĂ N. ION – DANIEL | Să se proiecteze procesul tehnologic de obținere a produsului “Zacuscă de ghebe “ | Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina |
16 | IANCU P. RĂZVAN – EMILIAN | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei tip Bran | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
17 | IANCULESCU F. C. ELENA – RAMONA | Să se proiecteze o secție de fabricare a sortimentului “Halva” cu o capacitate de 100 Kg/ 8 ore | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |
18 | IARCA P. CRISTINA – ELENA | Proiectarea procesului de fabricare a produsului de panificație “Pâine cu brânză cheddar și mărar” prin metoda monofazică de preparare a aluatului | Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru |
19 | ILINA G. LARISA – ELENA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a sortimentului Parizer de vită | Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana |
20 | MANOLESCU I. FLORINA – ALEXANDRA | Proiectarea unei secții de fabricare a sortimentului “Pudră de cacao “ | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |
21 | MANOLI N. NICOLAE | Proiectarea procesului tehnologic de fabricație a sortimentului Bere Blondă | Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana |
22 | MĂRCULESCU F. FLORIN – EDUARD | Să se proiecteze o secție de obținere a produsului ” Zacuscă de fasole “ | Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina |
23 | NEAGU G. IONELA – NATALIA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei Cedar | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
24 | OPRESCU I. F. PETRE – ALEXANDRU | Să se proiecteze o secție de fabricare a compotului de mango cu o capacitate de 3000 Kg în 8 ore | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia |
25 | PETRESCU I. C. CRISTIAN – VLĂDUŢ | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei tip Montana | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
26 | SIMION G. S. ELENA – CĂTĂLINA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a Brânzei Șvaițer | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
27 | STOICA I. DENISA – CRISTINA | Proiectarea procesului de fabricație a sortimentului Dulceață de morcovi cu citrice | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia, Ş.l.dr.ing. Avram Daniela |
28 | ŞERBAN I. EUGEN – ADRIAN | Proiectarea procesului de fabicație a sortimentului Legume asortate în oțet | Ş.l.dr.ing. Avram Daniela |
29 | ŞERBAN R. IONUŢ – EUGEN | Proiectarea unei secții de obținere a marmeladei de caise | Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina |
30 | UNGUREANU N. MARIA – LOREDANA | Proiectarea procesului de fabricație a sortimentului Piure de castane cu gutui | Ş.l.dr.ing. Avram Daniela, Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia |
31 | VASILACHE A. GABRIEL | Proiectarea unei secții de obținere a conservelor de legume sterilizate, sortimentul “Zacuscă picantă cu ciuperci” | Ş.l.dr.ing. Avram Daniela, Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia |
32 | VOICU C. MIHAELA | Proiectarea unei secții de fabricare a sortimentului “Bomboane tip caramelaj” | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |