Skip to content

Proiecte de diplomă în anul universitar 2017-2018

În anul universitar 2017-2018 la programul de studii universitare de licență Montanologie au fost susținute 17 proiecte de diplomă. Lista de proiecte este în tabelul de mai jos.

Nr. crt. Student Denumire temă Profesor îndrumător
1 BICHER P. RALUCA – ELENA Proiectarea procesului de fabricație a produsului Prosciutto di Parma Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
2 CRIVINEANU E. TEODORA – MARIA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei Danablu Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
3 DULEA M. DIANA – MARINELA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei MOZZARELLA Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
4 DUMITRU T. ADRIAN – VIOREL Să se proiecteze o secție de obținere a marinatelor semiacide din legume, sortimentele : Castraveți în oțet și Gogoșari în oțet Ş.l.dr.ing. Avram Daniela
5 DUŢĂ P. ELENA – FLORENTINA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a sortimentului fursecuri din aluat fraged cu făină de hrișcă Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
6 ENCIU D. MARIA – ROXANA Să se proiecteze o secție de fabricare a sortimentului “Ștrudel cu mere din foaie de plăcintă” Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
7 GRIGORESCU A. ANDREEA – RAMONA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a sortimentului – GRISINE Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
8 LĂPTUCĂ C. MĂDĂLINA – GEORGIANA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei tip Camembert Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
9 MOCANU C. V. ELENA – LAVINIA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a compotului de cireșe Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina
10 OLTEANU C. GABRIELA – RALUCA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a sortimentului STICKSURI Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
11 PANAIT F. EDUARD – MIHAI Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a chefirului prin procedeul în vană cu cultură starter Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
12 POPONECI D. DRAGOŞ – ALEXANDRU Proiectarea unei secții de obținere a pulberilor din fructe Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
13 PREDA G. ADRIAN MARIAN Să se proiecteze o secție de obținere a conservelor marinate – sortimentul – Conopidă cu morcovi în oțet Ş.l.dr.ing. Avram Daniela
14 RADU I. GEORGE – THEODOR Proiectarea procesului tehnologic de obținere vinului CAHOR Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
15 RĂILEANU I. ANDREEA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a Jambonului Iberic Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
16 SĂBIESCU V. GEORGIANA – DIANA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei Gouda Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
17 STATE E. I. DENISA – MIHAELA Proiectarea procesului tehnologic de obținere a Jeleului de gutui Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia,
Asist.univ.drd.ing. Georgescu Andreea Antonia
18 TARBĂ C. O. CERASELA – IZABELA Să se proiecteze procesul tehnologic de obținere a produsului “Piureul de Kaki “ Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina
19 VASILE I. ŞTEFANIA – TEODORA Proiectarea unei secții de obținere a zahărului Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela