Skip to content

Proiecte de diplomă în anul universitar 2015-2016

În anul universitar 2015-2016 la programul de studii universitare de licență Tehnologia prelucrării produselor agricole au fost susținute 31 lucrări de diplomă. Lista de proiecte este în tabelul de mai jos.

Nr. crt. Student Denumire temă Profesor îndrumător
1 ANDREESCU – STOICA I. IONUŢ Să se proiecteze procesul tehnologic de obţinere a salamului Mortadella din carne de curcan, ardei şi măsline, cunoscându-se capacitatea de producţie de 1000 Kg / zi Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
2 ANTOFIE M. L. MIHAELA – CARMEN Să se proiecteze o secţie de fabricare a sortimentului caramele cu lapte, care are o capacitate de 2500 Kg / 8 h Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
3 ARCADE C. VALENTIN – MIHAI Proiectarea unei staţii de obţinere a conservelor de legume sterilizate, sortimentul ” Piure asortat de legume” Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia,
Ş.l.dr.ing. Avram Daniela
4 AVRAM F. IOAN – ALEXANDRU Proiectarea procesului tehnologic de fabricaţie al sortimentului rahat – capacitate 1000 Kg / 8 h Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
5 BARBU M. PETRICĂ – CIPRIAN Să se proiecteze o staţie de obţinere a cidrului de mere cu o capacitate de prelucrare de 8000Kg fructe pe zi Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
6 BUCIUŞCAN G. ANA Să se proiecteze procesul tehnologic de obţinere a sucului concentrat de vişine a unei secţii care prelucrează o cantitate de 5000 Kg / zi, într-un schimb, considerând durata procesului continuu de 2 ore Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
7 CAZACU G. GEORGIANA – MĂDĂLINA Proiectarea procesului de fabricație a sortimentului Drajeuri trase în ciocolată cu umplutură de fondant Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela
8 COŢOFANĂ D. MARIA – ADINA Să se proiecteze o secţie de obţinere a unei dulceţi, sortimentul ” Dulceaţă de topinambur îndulciţă cu suc de pere concentrat”, cu capacitatea de 3 t / zi. Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia,
Asist.univ.drd.ing. Georgescu Andreea Antonia
9 DAVID G. ALEXANDRA – ELENA Proiectarea procesului de fabricație a produsului Ulei rafinat din sâmburi de struguri Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela,
Ş.l.dr.ing. Avram Daniela
10 GROZOIU P. ANDREEIA Proiectarea unui abator mixt de ovine şi porcine procesate prin jupuire cu capacitatea de 200 de porci sau 100 de ovine pe zi Conf.univ.dr.ing. Danilevici Constantin
11 IORDAN S. ANCUŢA – ROMANIŢA Proiectarea unei secţii de obţinere a sortimentului ” Sorbet de caise” cu o capacitate de 2500 Kg/zi Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina
12 IOSUB V. VASILE – CIPRIAN Proiectarea unei secţii de obţinere a sortimentului ” Nectar de zmeură” cu capacitatea de 1 t/zi Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina
13 MIHAI L. SORIN Proiectarea procesului de fabricație a produsului “Pâinea casei “ Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru
14 NEGUŞ V. IOANA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei de burduf din lapte de oaie Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
15 NEGUŢ I. ALINA Proiectarea unei secţii de obţinere a produsului ” Dulceaţă de afine cu suc de mere concentrat” Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
16 NICOLAE Ş. S. ANISIA Proiectarea procesului de fabricaţie a produsului ” Pâine cu ceapă” utilizând procedeul direct de preparare a aluatului Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru
17 OLTEANU I. DANIELA Proiectarea procesului tehnologic de obţinere a produsului lactat KefirMild Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
18 PASCALACHE M. CONSTANTINA – NUŢICA Proiectarea procesului tehnologic de fabricaţie a ” Pâinii de graham cu miere”, cu o greutate de 0,200 Kg, utilizând procedeul direct de preparare a aluatului Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru
19 PASCALACHE M. GEORGIANA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a “Pâinii hipocalorice” utilizând procedeul bifazic ( maia – aluat) de preparare a aluatului Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru
20 PATRAULEA R. RADU – CONSTANTIN Tehnologia de abatorizare a bovinelor Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
21 PĂDURARU C. ELENA – CRISTINA Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a unui sortiment de urdă cu plante condimentare Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
22 PETRE G. CORINA – ELENA Proiectarea unei secţii de obținere a gemurilor de fructe, sortimentul “Gem de vişine cu migdale” Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia,
Ş.l.dr.ing. Avram Daniela
23 POPESCU I. CONSTANTIN – CĂTĂLIN Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a unui produs lactat acid cu adaos de fibre alimentare Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena
24 SAVU M. MIHAI – IONUŢ Să se proiecteze o secţie de obţinere a nectarului de căpşuni şi banane cu capacitatea de 5000l / zi Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
25 SÎRBULEŢU G. BOGDAN – MARIUS Proiectarea unei secţii de fabricare a nectarului de mere şi caise Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia
26 STAN I. FLORENTIN – MĂDĂLIN – IONUŢ Proiectarea procesului de fabricație a salamului Chorizo Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
27 STOICA I. MARIA – CĂTĂLINA Să se proiecteze secţia de obţinere a unui gem, sortimentul “Gem de ghimbir”, fiert în suc concentrat de mere, cu capacitatea de 3 t / zi pe parcursul unui schimb cu durata de 8 /h Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia,
Asist.univ.drd.ing. Georgescu Andreea Antonia
28 ŞERBAN E. ANDREEA – DENISA Să se proiecteze o secţie de obţinere a nectarului de aronia care prelucrează 5 t aronia / zi ştiind că secţia lucrează într-un singur schimb de 8 ore Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia,
Asist.univ.drd.ing. Georgescu Andreea Antonia
29 ŞERBAN T. DIANA – MARIA Să se proiecteze procesul tehnologic de obţinere a salamului Victoria cu o capacitate de 3000 Kg / zi produs finit Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana
30 ŞOITARIU S. FLORIN – DANIEL Să se proiecteze o secţie de obţinere a conservelor din peşte sortimentul ” Sardină afumată în ulei picant” Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia,
Ş.l.dr.ing. Avram Daniela
31 TUDORACHE N. IOANA – MIHAELA Proiectarea unei secţii de fabricare a pastramei uscate de oaie cu capacitatea de 500 Kg / zi, în localitatea Moroieni – Dâmboviţa Conf.univ.dr.ing. Danilevici Constantin