În anul universitar 2015-2016 la programul de studii universitare de licență Tehnologia prelucrării produselor agricole au fost susținute 31 lucrări de diplomă. Lista de proiecte este în tabelul de mai jos.
Nr. crt. | Student | Denumire temă | Profesor îndrumător |
1 | ANDREESCU – STOICA I. IONUŢ | Să se proiecteze procesul tehnologic de obţinere a salamului Mortadella din carne de curcan, ardei şi măsline, cunoscându-se capacitatea de producţie de 1000 Kg / zi | Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana |
2 | ANTOFIE M. L. MIHAELA – CARMEN | Să se proiecteze o secţie de fabricare a sortimentului caramele cu lapte, care are o capacitate de 2500 Kg / 8 h | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |
3 | ARCADE C. VALENTIN – MIHAI | Proiectarea unei staţii de obţinere a conservelor de legume sterilizate, sortimentul ” Piure asortat de legume” | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia, Ş.l.dr.ing. Avram Daniela |
4 | AVRAM F. IOAN – ALEXANDRU | Proiectarea procesului tehnologic de fabricaţie al sortimentului rahat – capacitate 1000 Kg / 8 h | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |
5 | BARBU M. PETRICĂ – CIPRIAN | Să se proiecteze o staţie de obţinere a cidrului de mere cu o capacitate de prelucrare de 8000Kg fructe pe zi | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia |
6 | BUCIUŞCAN G. ANA | Să se proiecteze procesul tehnologic de obţinere a sucului concentrat de vişine a unei secţii care prelucrează o cantitate de 5000 Kg / zi, într-un schimb, considerând durata procesului continuu de 2 ore | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia |
7 | CAZACU G. GEORGIANA – MĂDĂLINA | Proiectarea procesului de fabricație a sortimentului Drajeuri trase în ciocolată cu umplutură de fondant | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |
8 | COŢOFANĂ D. MARIA – ADINA | Să se proiecteze o secţie de obţinere a unei dulceţi, sortimentul ” Dulceaţă de topinambur îndulciţă cu suc de pere concentrat”, cu capacitatea de 3 t / zi. | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia, Asist.univ.drd.ing. Georgescu Andreea Antonia |
9 | DAVID G. ALEXANDRA – ELENA | Proiectarea procesului de fabricație a produsului Ulei rafinat din sâmburi de struguri | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela, Ş.l.dr.ing. Avram Daniela |
10 | GROZOIU P. ANDREEIA | Proiectarea unui abator mixt de ovine şi porcine procesate prin jupuire cu capacitatea de 200 de porci sau 100 de ovine pe zi | Conf.univ.dr.ing. Danilevici Constantin |
11 | IORDAN S. ANCUŢA – ROMANIŢA | Proiectarea unei secţii de obţinere a sortimentului ” Sorbet de caise” cu o capacitate de 2500 Kg/zi | Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina |
12 | IOSUB V. VASILE – CIPRIAN | Proiectarea unei secţii de obţinere a sortimentului ” Nectar de zmeură” cu capacitatea de 1 t/zi | Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina |
13 | MIHAI L. SORIN | Proiectarea procesului de fabricație a produsului “Pâinea casei “ | Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru |
14 | NEGUŞ V. IOANA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei de burduf din lapte de oaie | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
15 | NEGUŢ I. ALINA | Proiectarea unei secţii de obţinere a produsului ” Dulceaţă de afine cu suc de mere concentrat” | Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana |
16 | NICOLAE Ş. S. ANISIA | Proiectarea procesului de fabricaţie a produsului ” Pâine cu ceapă” utilizând procedeul direct de preparare a aluatului | Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru |
17 | OLTEANU I. DANIELA | Proiectarea procesului tehnologic de obţinere a produsului lactat KefirMild | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
18 | PASCALACHE M. CONSTANTINA – NUŢICA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricaţie a ” Pâinii de graham cu miere”, cu o greutate de 0,200 Kg, utilizând procedeul direct de preparare a aluatului | Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru |
19 | PASCALACHE M. GEORGIANA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a “Pâinii hipocalorice” utilizând procedeul bifazic ( maia – aluat) de preparare a aluatului | Conf.univ.dr.ing. Stoica Alexandru |
20 | PATRAULEA R. RADU – CONSTANTIN | Tehnologia de abatorizare a bovinelor | Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana |
21 | PĂDURARU C. ELENA – CRISTINA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a unui sortiment de urdă cu plante condimentare | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
22 | PETRE G. CORINA – ELENA | Proiectarea unei secţii de obținere a gemurilor de fructe, sortimentul “Gem de vişine cu migdale” | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia, Ş.l.dr.ing. Avram Daniela |
23 | POPESCU I. CONSTANTIN – CĂTĂLIN | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a unui produs lactat acid cu adaos de fibre alimentare | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
24 | SAVU M. MIHAI – IONUŢ | Să se proiecteze o secţie de obţinere a nectarului de căpşuni şi banane cu capacitatea de 5000l / zi | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia |
25 | SÎRBULEŢU G. BOGDAN – MARIUS | Proiectarea unei secţii de fabricare a nectarului de mere şi caise | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia |
26 | STAN I. FLORENTIN – MĂDĂLIN – IONUŢ | Proiectarea procesului de fabricație a salamului Chorizo | Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana |
27 | STOICA I. MARIA – CĂTĂLINA | Să se proiecteze secţia de obţinere a unui gem, sortimentul “Gem de ghimbir”, fiert în suc concentrat de mere, cu capacitatea de 3 t / zi pe parcursul unui schimb cu durata de 8 /h | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia, Asist.univ.drd.ing. Georgescu Andreea Antonia |
28 | ŞERBAN E. ANDREEA – DENISA | Să se proiecteze o secţie de obţinere a nectarului de aronia care prelucrează 5 t aronia / zi ştiind că secţia lucrează într-un singur schimb de 8 ore | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia, Asist.univ.drd.ing. Georgescu Andreea Antonia |
29 | ŞERBAN T. DIANA – MARIA | Să se proiecteze procesul tehnologic de obţinere a salamului Victoria cu o capacitate de 3000 Kg / zi produs finit | Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana |
30 | ŞOITARIU S. FLORIN – DANIEL | Să se proiecteze o secţie de obţinere a conservelor din peşte sortimentul ” Sardină afumată în ulei picant” | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia, Ş.l.dr.ing. Avram Daniela |
31 | TUDORACHE N. IOANA – MIHAELA | Proiectarea unei secţii de fabricare a pastramei uscate de oaie cu capacitatea de 500 Kg / zi, în localitatea Moroieni – Dâmboviţa | Conf.univ.dr.ing. Danilevici Constantin |