În anul universitar 2017-2018 la programul de studii universitare de licență Montanologie au fost susținute 17 proiecte de diplomă. Lista de proiecte este în tabelul de mai jos.
Nr. crt. | Student | Denumire temă | Profesor îndrumător |
1 | BICHER P. RALUCA – ELENA | Proiectarea procesului de fabricație a produsului Prosciutto di Parma | Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana |
2 | CRIVINEANU E. TEODORA – MARIA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei Danablu | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
3 | DULEA M. DIANA – MARINELA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei MOZZARELLA | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
4 | DUMITRU T. ADRIAN – VIOREL | Să se proiecteze o secție de obținere a marinatelor semiacide din legume, sortimentele : Castraveți în oțet și Gogoșari în oțet | Ş.l.dr.ing. Avram Daniela |
5 | DUŢĂ P. ELENA – FLORENTINA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a sortimentului fursecuri din aluat fraged cu făină de hrișcă | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |
6 | ENCIU D. MARIA – ROXANA | Să se proiecteze o secție de fabricare a sortimentului “Ștrudel cu mere din foaie de plăcintă” | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |
7 | GRIGORESCU A. ANDREEA – RAMONA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a sortimentului – GRISINE | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |
8 | LĂPTUCĂ C. MĂDĂLINA – GEORGIANA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei tip Camembert | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
9 | MOCANU C. V. ELENA – LAVINIA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a compotului de cireșe | Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina |
10 | OLTEANU C. GABRIELA – RALUCA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a sortimentului STICKSURI | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |
11 | PANAIT F. EDUARD – MIHAI | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a chefirului prin procedeul în vană cu cultură starter | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
12 | POPONECI D. DRAGOŞ – ALEXANDRU | Proiectarea unei secții de obținere a pulberilor din fructe | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia |
13 | PREDA G. ADRIAN MARIAN | Să se proiecteze o secție de obținere a conservelor marinate – sortimentul – Conopidă cu morcovi în oțet | Ş.l.dr.ing. Avram Daniela |
14 | RADU I. GEORGE – THEODOR | Proiectarea procesului tehnologic de obținere vinului CAHOR | Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana |
15 | RĂILEANU I. ANDREEA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a Jambonului Iberic | Conf.univ.dr.ing. Manea Iuliana |
16 | SĂBIESCU V. GEORGIANA – DIANA | Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a brânzei Gouda | Conf.univ.dr.ing. Bărăscu Elena |
17 | STATE E. I. DENISA – MIHAELA | Proiectarea procesului tehnologic de obținere a Jeleului de gutui | Prof.univ.dr.ing. Buruleanu Claudia Lavinia, Asist.univ.drd.ing. Georgescu Andreea Antonia |
18 | TARBĂ C. O. CERASELA – IZABELA | Să se proiecteze procesul tehnologic de obținere a produsului “Piureul de Kaki “ | Conf.univ.dr.ing. Popescu Elena Corina |
19 | VASILE I. ŞTEFANIA – TEODORA | Proiectarea unei secții de obținere a zahărului | Conf.univ.dr.ing. Bratu Magda Gabriela |